Изборник Затворити

Štampani materijal

Štampani materijal

U ponudi imamo veliki broj različitih vrsta štampanih materijala. U ponudi su flajeri, vizit karte, posteri, brošure, katalozi, fasikle, kese, memorandumi, razglednice, blokovska roba i ostalo iz ovog programa. U zavisnosti od potrebnog tiraža u ponudi je digitalna, offsetna i štampa velikog formata.

Digitalna štampa postera je ograničena na format 330x488mm a prednost je brzina izrade i mogućnost štampe u malom tiražu. Offsetna štampa postera je pogodna za veće tiraže. Maksimalna dimenzija štampe je 70x50cm. Ovde je rok izrade oko 7 dana.

Štampa velikog formata je pogodna za manje tiraže i format postera može biti maksimalne širine 160 cm i dužine do 50 metara. Ovo su maksimalne dimenzije a mogu se štampati i manje dimenzije plakata.

Vizit karte izrađujemo u standardnom tiražu od 1000 komada a mogući su i manji tiraži. Standardna vizit karta se radi na 300g kunsdruk papiru i plastificirana je sa jedne strane. Štampa je u koloru na glavnoj strani a pozadi je prazna ili se štampa crno belo. Ukoliko želite luksuznije vizit karte u ponudi su specijalni papiri i štampa može biti digitalna u kombinaciji sa folija otiskom .

U ponudi je i izrada raznih vrsta brošura i kataloga. Najbolje je da nas kontaktirate putem maila sa opisom šta vam je tačno potrebno i poslaćemo vam ponudu.

Flajeri su neizbežni u reklamiranju proizvoda ili usluga. U ponudi su A4 flajeri sa dva savijanja, A5 ili A6 flajeri. Ovo su neki standardni foramti a možemo raditi i flajere po vašoj zamisli

Fascikle se koriste kao reklamni materijal a i za potrebe administracije svake firme. Fascikle štampamo po želji naručioca a na slici je naša standardna fascikla sa džepom za vizit kartu.

Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.