Изборник Затворити

Foto program

FOTO PROGRAM

Sve proizvode izrađujemo koristeći najkvalitetnije domaće i uvozne materijale i prodajemo po napovoljnijim cenama i uslovima plaćanja. Unikatan dizajn, visoka tehnologija dorade i poslovnost su naše karakteristike.

Predstavljamo Vam samo neke od naših proizvoda, sa kojima ste se sigurno sreli. Pogledajte izbor omota u najpopulanijim formatima foto albuma: MEMO, KMX, Extra MEMO, ELEGANT, LANDSCAPE i WEDDING, kao i neke motive poklon ramova, kesa za fotografije, optičarskih i zlatarskih kesica. Neprestano radimo na novim modelima i motivima svojih proizvoda i najnovije informacije već sutra možete videti na ovoj prezentaciji.

PROIZVODNI PROGRAM SMV GRAFIK

Foto albumi

Foto kese i koverte

Dokument kesice

Karneti, ramovi, tabloi

01

Korice za photobook

usb2

USB kutije, DVD i CD omoti

    Prijavite se da dobijate novosti od nas

    Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

    Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

    Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.