Изборник Затворити

MEMO foto albumi

MEMO FOTO ALBUMI

Memo foto albume izrađujemo za fotografije formata:

9×13 cm – za 150 i 300 fotografija,

10×15 cm – za 100, 200 i 300 fotografija,

13×18 cm – za 100, 148, 200, 240 i 300 fotografija

Applicato crni

Applicato plavi

Applicato roze

Belo

Bež

Bordo

Braon

Gala

Ikona bela

Ikona krem

Mašna

Metallic crvena

Metallic plava

Safari

Sezan plavi

Sezan roze

Sezan

Srce

Teget

Zelena

    Prijavite se da dobijate novosti od nas

    Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

    Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

    Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.