Изборник Затворити

Laserska Gravura

Laserska Gravura

Laserska gravura jedan je od najboljih načina za brendiranje privezaka, metalnih pljoski, graviranje rokovnika, graviranje metalnih predmeta, graviranje na metalne olovke… U ovom blogu saznaćete nešto više o graviranju kao načinu brendiranja, kao i o graviranju u boji.

Laser je jedan od najpopularnijih mašina u grafičkoj industriji i donosi mogućnost da se stvori proizvod sa unikatnim brendiranjem. Brendiranje laserom donosi dugoročni izgled vašem omiljenom promotivnom artiklu i donosi mogućnost stvaranja kvaliteta na duge staze.

MATERIJALI KOJI SU POGODNI ZA LASERSKO OBELEŽAVANJE I GRAVIRANJE:
Obloženi metali,Nerđajući čelik,Aluminijum,Ojačani metali,Legirani čelik,Brzorezni čelik Titanijum, legure titanijuma,KarbidiMesingBakar
Dragoceni metali (npr. srebro, zlato)

Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.