Изборник Затворити

Štampa na tekstilu

Štampa na tekstilu

Za brendiranje koristimo sito štampu, digitalnu direktnu i indirektnu štampu, vez, FLOK, FLEX folije… u zavisnosti od vaših potreba i zahteva.

 

TEKSTIL PONUDA 

 

1. Unisex Explode majice:

MASTER MEN pamučna majica, 150gr/m2, šivena iz tube, dupli štepovi na renderu, rukavima i dnu, dodatni štep duž ramena, okovratnik ojačan trakom, 100% pamuk.

PREMIUM – pamučna majica, 180 g/m2, šivena iz tube, dupli spoljni štep na renderu i paspulu, ojačana trakom duž vrata i dulim štepom duž ramena, 100% pamuk.

VASCO – pamučna majica sa V izrezom, 150 g/m2, šivena iz tube, dupli spoljni štep na renderu i paspulu, ojačana trakom duž vrata i duplim štepom duž ramena, 100% pamuk.

RECORD – sportska majica sa raglan rukavima, 140 g/m2, šivena sa strane, okovratnik od identičnog materijala kao telo majice, tkanina sa funkcijom upijanja i brzog sušenja, 100% poliester.

 

2. Ženske Explode majice:

DONNA – ženska pamučna majica, 150 g/m2, blago strukirana, šivena sa strane, spoljni dupli štep na paspulu, okovratnik ojačan trakom, 100% pamuk.

PREMIA – ženska pamučna majica , 180 g/m2, blago strukirana, šivena sa strane, dupli spoljni štep na paspulu, ojačana trakom duž vrata, 100% pamuk.

VIOLA – ženska pamučna majica sa V izrezom , 150 g/m2, blago strukirana , šivena sa strane, dupli spoljni štep na paspulu, ojačana trakom duž vrata, 100% pamuk.

 

3. Polo Explode majice:

TOP GUN – pamučna polo majica, 210gr/m2, šivene sa strane, dupli štep na dnu, ranfle oko rukava, tri dugmeta u boji majice, rezervno dugme, ojačana trakom duž vrata i dodatnim štepovima duž ramena,oko pazuha i ranfli, 100% pamuk.

TOP GUN LADY – pamučna polo majica, 210gr/m2, blago strukirana, šivena sa strane, dupli štep na dnu, ranfle oko rukava, četiri dugmeta u boji majice, rezervno dugme, ojačana trakom duž vrata i dodatnim štepovima duž ramena, oko pazuha i ranfli, 100% pamuk.

AZZURRO – polo pamučna majica, 180 g/m2, šivena sa strane, tri dugmeta u boji majice, rezervno dugme, ojačana trakom duž vrata i duplim štepom duž ramena, 100% pamuk.

SUNNY – ženska polo majica, 180 g/m2, blago strukirana , šivena sa strane, četiri dugmeta u boji majice, rezervno dugme, ojačana trakom duž vrata i duplim štepom duž ramena, 100% pamuk.

ADRIATIC – polo pamučna majica, 180 g/m2, šivena sa strane, tri dugmeta u boji majice, rezervno dugme, ojačana trakom duž vrata i dodatnim štepom duž ramena, 100% pamuk.

ADRIA – ženska polo pamučna majica, 180 g/m2, blago stukirana, šivena sa strane, četiri dugmeta u boji majice, rezervno dugme, ojačana trakom duž vrata, dodatnim štepom duž ramena i šlicevima na dnu, 100% pamuk.

 

4. Dečije majice:

MASTER KIDS – dečija pamučna majica, 150 g/m2, dupli spoljni štep na paspulu i renderu, 100% pamuk.

 

5. Duksevi:

LINDA – ženska polo majica dugih rukava, 200 g/m2, blago strukirana, šivena sa strane, četiri dugmeta u boji majice rezervno dugme, okovratnik ojačan trakom i šlicevima na dnu, 100% pamuk.

GATOR – muška polo majica dugih rukava, 200 g/m2, šivena sa strane, sa elastičnim ranflama na rukavima, tri dugmeta u boji majice, rezervno dugme, okovratnik ojačan trakom, 100% pamuk.

SPRING – unisex dukserica, 280 g/m2,okrugli izrez, sa elastičnom ranflom oko vrata, na rukavima i na dnu, dupli štep na okovratniku, rukavima, ramenima i dnu, 80% pamuk, 20% poliester.

WINNER – unisex dukserica sa kapuljačom i rajsferšlusom, 280 g/m2, dva džepa napred okovratnik ojačan trakom, učkur u kapuljači u boji dukserice, sa elastičnom ramflom na rukavima i na dnu, dupli štep na rukavima, ramenima i dnu, 80% pamuk, 20% poliester.

POLARIS – unisex dukserica dugih rukava od brušenog polara sa rajsferšlusom iste nijanse, okovratnik ojačan trakom, visoka kragna, dva džepa sa rajsferšlusom, elastične ramfle na rukavima, elastični učkuri sa steznim regulatorom na dnu, 100% poliester.

POLARIS LADY – ženska dukserica dugih rukava od brušenog polara sa rajsferšlusom iste nijanse, okovratnik ojačan trakom, visoka kragna, dva džepa sa rajsferšlusom, elastične ramfle na rukavima, elastični učkuri sa steznim regulatorom na dnu, 100% polyester.

Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.