Изборник Затворити

Foto albumi

FOTO ALBUMI

Foto albume izradjujemo od najkvalitenijih uvoznih i domaćih materijala u popularnim formatima fotografija. Spoljašnjost naših albuma krase atraktivnost i elegancija. Kombinacija papir-celofan omogućuje da Vaše fotografije dugo ostanu nepromenjene usled vlage ili lošeg načina čuvanja.

Predstavljamo Vam albume u formatima 9×13, 10×15, 13×18 i 15×21 o čijim ćete se karakteristikama i motivima na koricama moći upoznati na stranama POKLON ALBUMI, KMX, MEMO, Extra MEMO, ELEGANT, LANDSCAPE, ALBUMI 15×21, WEDDING ALBUMI i POSEBAN DIZAJN.

POKLON foto albumi

KMX foto albumi

MEMO foto albumi

EXTRA MEMO foto albumi

ELEGANT foto albumi

LANDSCAPE foto albumi

15x21cm foto albumi

WEDDING foto albumi

POSEBAN DIZAJN foto albumi

    Prijavite se da dobijate novosti od nas

    Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

    Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

    Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.