Изборник Затворити

Štampa ID kartica

Štampa ID Kartica

ID PVC KARTICE

Uspešnim ljudima i kompanijama zajedničko je objektivno preispitivanje svojih poteza kao i težnja da lestvicu poslovanja stalno podižu na više nivoe.
Poslujete kvalitetno, ali osećate da ipak nešto nedostaje kako bi utisak o vama i vašoj kompaniji bio kompletan? Plastične kartice su odličan poslovni potez koji obuhvata dva elementa ključna za svaku kompaniju – klijente i zaposlene. Plastičnom karticom koja je osmišljena da vas upečatljivo predstavi i prenese vrednost vašeg brenda ostavljate poseban utisak na klijente. Pokazujete koliko vam je važno da posao koji radite uradite na pravi način, a sa takvim ljudima i kompanijama svako želi da sarađuje.

Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.