Изборник Затворити

Štampa velikih formata

Štampa velikih formata

Digitalna štampa (plotovanje) velikih formata izvodi se na materijalu u rolni čija je širina do 1,6m, a dužina čak do 50 metara (za pojedine materijale i do 100m).

Izbor materijala na kojimo možemo raditi je veliki:

PVC folija – otporna na spoljne uticaje, široka mogućnostu upotrebe – od raznih sitnih nalepnica za obeležavanje do brendiranja vozila i izloga.

Blueback – papir koji se najčešće koristi za bilborde, može se koristiti i za postere većeg formata, tehničke crteže i sl.

Frontlit baner (cerada) – za izradu transparenata, reklamnih banera i dr. Odštampana cerada dorađuje se po potrebi pocinkovanim ringlicama (eyelet) kroz koje se provlači kanap za zatezanje i učvršćivanje banera između dva drveta, na metalnoj konstrukciji, zidu i sl.

Roll Up Banner – rasklopivi baner – dimenzija 85×200, 100×200 ili 120×200 cm (po izboru). Prenosiva reklama i- idealna za seminare, prezentacije, sajmove i slično. Rasklapanje je lako i brzo – pogledajte video.

Tapete za štampanje – izrada foto tapeta sa fotografijama ili slikama po želji – na dimenziju po želji.

One Way Vision – perforirana folija za staklo brendiranje izloga i drugih staklenih površina tako da se od spolja vidi štampa, dok se iznutra dobija efekat blago zatamnjenog stakla, uz normalan pogled kroz izlog.

Canvas platno – štampa reprodukcija umetničkih slika, fotografija i sl. (platno ima takvu spoljnu strukturu da slika dobija izgled sličan ulju na platnu) i drugih slika, fotogafija i sl. Platno se odlično zateže na ramu.

Lista materijala ne završava se ovde – slobodno nas kontaktirajte za informacije o drugim vrstama štampe i materijalima.

PVC ŠTAMPA – Štampa visokokvalitetnim solventnim bojama, otporna na vremenske prilike (1 do 3 godine u zavisnosti od izloženosti UV zračenju).Mogućnost produžetka veka trajanja laminacijom (plastifikacijom).

Izrada PVC nalepnica za unutrašnju i spoljašnju upotrebu sa katovanjem – opsecanjem folija po
zadatim konturama pravilnog, ili nepravilnog oblika.

Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.