Изборник Затворити

WEDDING foto albumi

WEDDING foto albumi, izrađeni od posebno odabranih skupocenih materijala sa prošivenom koricom i ramom za fotografiju.
Po želji korice mogu biti ukrašene metalnim uglovima.

Šifra 30×45/53

Šifra 30×45/30

Šifra 30×30/53

Šifra 30×30/30

KUTIJE ZA FOTO ALBUME

Ekskluzivna kutija sa magnetnim zatvaranjem za foto album, book, dvd… Po želji može biti sa ramom 15×21 i ručicom.
Materijal u ponudi: Ikona ili sa nekim materijalom po vašem izboru

Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.