Изборник Затворити

Foto kese i koverte za fotografije

FOTO KESE I KOVERTE ZA FOTOGRAFIJE

KESE I KOVERTE za fotografije su deo naše stalne ponude radnjama za izradu fotografija, kao i reporterima na terenu. Ovde možete pogledati motive i
dimenzije kesa koje imamo u ponudi. Materijal papir-celofan.

Takođe, kese i koverte za fotografije izrađujemo i u dizajnu po Vašoj želji, kao i uštampavanje logotipa u jednoj boji na kese sa našim standardnim motivima.

Prijavite se da dobijate novosti od nas

Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.