Изборник Затворити

Foto albumi 15×21 cm

Foto albume u formatu 15×21 izrađujemo u veličini od 40, 50, 80, 100, 148, 200, 240, i 300 mesta za fotografije. Po želji korice mogu biti ukrašene metalnim uglovima. Po izboru su listovi u crnoj ili beloj boji, a trenutno je izrada samo u LANDSCAPE i ELEGANT verziji sa motivima Somnia, Maya, Ikona, Special.

Po želji korice mogu biti ukrašene metalnim uglovima.

ELEGANT foto album 15x21cm

Broj fotografija: 100/148/200/240/300

LANDSCAPE foto album 15x21cm

Broj fotografija: 40/50/80

    Prijavite se da dobijate novosti od nas

    Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

    Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

    Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.