Изборник Затворити

Elegant foto albumi

Elegant albumi, izrađeni od posebno odabranih skupocenih materijala sa prošivenom koricom i ramom za fotografiju.
Po želji korice mogu biti ukrašene metalnim uglovima

Šifra BELO

Šifra CRNO BELO

Šifra CRVENO KREM

Šifra DEKOR

Šifra IKONA

Šifra MAYA

Šifra MAŠNA

Šifra BRAON

Šifra NOMAD CRNI

Šifra NOMAD PINK

Šifra NOMAD SIVI

Šifra SAFARI

Šifra SOMNIA

Šifra SPECIAL

Šifra STIKER PINK PLAVI

Šifra TWIST

Šifra EKO KOŽA

    Prijavite se da dobijate novosti od nas

    Firma Nautilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda i profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

    Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke i estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja, nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili i digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

    Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala, prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.