Štampani materijal

Digitalna i offset štampa visokog kvaliteta. Brošure, katalozi, flajeri, knjige, vizit karte i reklamne kese jednostavno, sve što vam je potrebno da na pravi način prikažete vašu kompaniju, olakšate poslovanje i predstavite određeni proizvod ili akciju.


Reklamne kese

Reklamne kese od papira se rade u posebnom dizajnu, po želji kupca. Izrađuju se od 200g/m2 kunstdruka sa ojačanim dnom i ručicama od kanapa. Štampani tabaci od kojih se sastavlja kesa se plastificiraju mat ili sjajnom folijom i sastavljaju lepljenjem. Dimenzije kesa mogu biti, pored standardnih dimenzija (x y z) i u dimenziji po želji u zavisnosti za koju namenu je predviđena. Minimalni tiraž je 300 komada.

 

 

Brošure, katalozi, flajeri, jelovnici za restorane

Brošure, kataloge i flajere izrađujemo na različitim vrstama papira, ofsetni, kunstdruk i digitalni, gramature od 80g/m2 do 350g/m2, sa i bez plastifikacije u raznim dimenzijama i tiražima. Ne postoji minimalni tiraž, tako da možete uraditi i personalizovane flajere i kataloge koji se rade u malim tiražima. Jelovnici za restorane i kafiće izradjujemo u više modela, počev od jednolisnih plastficiranih u foliji od 100-200 mikrona do višelisnih koji mogu imati i kaširanu koricu. Povezivanje višelisnih brošura, kataloga, jelovnika i sl. vrši se klamerovanjem, lepljenjem, metalnom spiralom ili šrafovima.

 

Personalizovani blokovi, kalendari...

Izrada personalizovanih blokova sa koricama u posebnom dizajnu i sa mogućnošću štampanja dizajna na unutrašnjim listovima. Blokovi različitih dimenzija, povezanih spiralom, klamerom ili lepljenjem za prezentaciju vaše kompanije. Kalendari, stoni i zidni takođe u posebnom dizajnu po vašoj želji. Rokovnici sa uštampavanjem logoa firme, sveske, fascikle, knjige i sve to u malom i velikom tiražu.