Ko smo mi

O nama

aboutFirma Firma Nutilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe. Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti. O kvalitetu naših proizvoda I profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije. Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke I estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja , nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca. U tom smislu u ponudu smo uvrstili I digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala. Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala , prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Naš tim

Ivan Novakovic

Direktor

tel. +381 63 483 773, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gordana Milkic

Direktor Komercijale

tel. +381 63 481 676, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Igor Petrovic

Menadžer prodaje

tel. +381 63 10 30 011, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Danijel Blagojevic

dipl.ing grafike i dizajna

tel. +381 63 451 809, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.